Zeetong à la meunière,
dat is een echte klassieker en met het recept van ‘lekker bij ons’ maak je hem perfect klaar. Smakelijk!
Tong ‘Wellington’ met pesto.
Deze in bladerdeeg verpakte tong is letterlijk en figuurlijk een cadeautje. Een geschikt gerecht voor dinerdates waarbij je indruk wilt maken op je gasten of gewoon zomaar omdat het lekker is. Doordat je de Wellingtons in de oven bereidt heb je er geen omkijken naar en kun je meer tijd doorbrengen met jouw gasten. Ideaal!
Tong met paddenstoelen, abrikoos en pompoen.
Een heerlijk gerecht voor de herfst! De najaarsklassiekers pompoen en paddenstoel smaken heel goed bij het zachte visvlees van tong en de frisse smaak van abrikoos.
Rolletjes van tong gevuld met pesto en paprika.
Dit gerecht is lekker als amuse, bij de borrel of als onderdeel van het diner. Zo kan het een klein voorafje zijn, of onderdeel van het hoofdgerecht. Je kunt er alle kanten mee op.