Zeeduivelcurry met sperziebonen.
Deze curry is makkelijk, snel en bijzonder smaakvol. Heerlijk voor als je een keer iets anders wilt eten. Het visvlees van zeeduivel heeft een toegankelijke smaak en komt uitstekend tot zijn recht in deze spannende curry.
Gestoomde zeeduivel in paksoi.
Dit recept is heerlijk met pandan- of basmatirijst.
Zeeduivel met spek en rozemarijn.
Zeeduivel een eng visje? Wacht maar, want dit gerecht is schrikbarend lekker! Het is een feestelijk en makkelijk voorgerecht. Stevig blank vlees, met een zachte, zoete smaak. Delicious!
Zeeduivel met zongedroogde tomaten en kappertjessaus.
Zongedroogde tomaten zijn heerlijk om te verwerken door salades en warme gerechten. Ook als snack zijn ze erg smaakvol. Eet vanavond de zongedrooge tomaten met zeeduivel en kappertjessaus, laat je verrassen door deze smaken combinatie.